Сглобяеми къщи

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи и техните предимства

Ако трябваше да си закупите дом по традиционни за днес начин, то ще влезете онлайн, ще проверите текущите обяви в района и ако случайно харесате някоя от къщите, ще се опитате да насрочите оглед. Когато пристигнете, вероятно ще откриете, че къщата не отговаря напълно на снимките или агентите по обявата са пропуснали да споменат в описанието видимите негативи по къщата. Ще си тръгнете, ще започнете да претегляте положителните и отрицателните черти, ще се впуснете в размисли за разходите нужни по отстраняването на недостатъците по имота. Доти понякога сте готови да купите нещо, само защото вече отдавна обикаляте и сте готови да направите ненужен и нежелан компромис.

Ако сте в този момент от процеса на закупуване на къща, трябва да спрете точно дотук. Може би „сглобяемите къщи“ са решението за вас.

Новият дом е сериозна инвестиция. Това е може би най-голямата еднократна инвестиция, която някога ще правите. Така че не се задоволявайте с нещо, което е там, само защото ви е писнало да търсите. Вместо това трябва да помислите за модулен/сглобяем дом. Но по какъв начин се различават сглобяемите къщи? Какви са предимствата на сглобяемите къщи?

Тук е всичко, което трябва да знаете за предимствата на сглобяемите къщи и как тези конструкции се различават от вашата традиционна къща.

Сглобяеми къщи -БЕЗ ДЕФЕКТИ, КОИТО ДА СА НАСЛЕДЕНИ

Ако купувате дом, в който някой друг вече е живял, вероятно ще има дефекти. Надяваме се, че тези дефекти са незначителни, но в зависимост от възрастта на къщата и колко добре са се грижили за нея, има голям шанс да има някои значителни инвестиции, които трябва да направите. Дори и да няма значителни недостатъци, може да се наложи да промените някои неща по нея, за да отговаря на вашите нужди. Това може да включва разкъсване на килима за поставяне на твърда дървесина, боядисване и извършване на други необходими актуализации. Тези актуализации могат бързо да добавят още няколко хиляди към крайната сметка, ако не и повече. Наистина ли искате да хвърлите хиляди за дом, за който вече сте похарчили много, а и понякога той е компромисен вариант и не отговаря изцяло на изискванията ви? Вероятно не. Но каква друга алтернатива има?

При сглобяемите къщи можете да изберете всичко, което искате. Можете да изберете какъв вид подова настилка да има в кухнята и какъв цвят боя да има в спалнята на детето. Можете да изберете мивка с определен дизайн и цвят на входната врата, който харесвате. При сглобяемите къщи вече не сте принудени да приемате недостатъците на дома и след това да плащате значителна сума пари, за да го промените. С модулните къщи винаги ще получите къщата, която искате, а не наличният компромисен вариант.

ПРОЕКТИРАЙТЕ СВОЯ ДОМ КАКТО ВИ ХАРЕСА

За повечето хора пазаруването на нов дом означава да разгледат какво е налично в момента. Шансовете да намерите идеалния и съвършен дом на мечтите са, за съжаление, малки. Това е така, защото сте принудени да изберете това, което е на пазара, а не това, което ви харесва. Е, с модулния дизайн на дома можете да изберете това, което е в главата ви. Въпреки че има някои ограничения, можете да имате почти пълен контрол върху това как ще изглежда къщата и нейните характеристики. По този начин никога няма да платите за функция, която знаете, че никога няма да използвате, нито ще получите дизайни, които искате да промените веднага щом се нанесете. Единственият начин да постигнете мечтания дом е, ако вие сте част от процеса на проектиране, преди да бъде изграден. Точно това можете да направите, когато пазарувате сглобяеми къщи от EasyHouseBuild. Това е едно от вълнуващите предимства на сглобяемите къщи.

Сглобяеми къщи с по добро качество

Един от най-честите въпроси, които всеки производител на модулни жилища получава, е дали качеството на изработката е наравно с това на традиционна къща. В действителност традиционните жилищни конструкции се стремят да достигнат качеството на изграждане на модулен дом.

Хората виждат модулна къща, построена извън обекта и завършена на парцела, и предполагат, че трябва да има строителни проблеми по шевовете и точките на свързване. Това обаче изобщо не е проблем. Всички домове се сглобяват на място, а традиционните домове просто се изграждат една по една част. Това означава, че всяко едно парче е изложено на местните елементи. Когато една къща е построена и вали, строителството обикновено спира, докато дъждът спре. Това означава, че дървото, изолацията и другите материали са изложени на дъжд. С модулен дом това изобщо не е проблем.

Целият дом е построен във фабрика, която премахва естествените елементи. Няма дъжд, който да засади семената на плесента, нито има слънце, което да изсуши дървото и да отслаби строителните материали. Освен това модулните домове трябва да оцелеят при транзит от фабриката до крайната дестинация. За да се гарантира, че това е възможно, домът използва допълнителни опорни системи, което прави къщата по-структурно здрава.

Що се отнася до качеството на строителството, модулните домове почти винаги са по-здрави и по-издръжливи от традиционната къща.

СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ и каква е разликата с монолитните такива?

Ще похарчите значителна сума пари за дом, така че защо трябва да се задоволявате с нещо, което не ви харесва напълно? Бихте ли се спрели на нова кола само защото представителството не разполагаше с това, което искате? Вероятно не. Защо бихте направили това с нещо, в което ще прекарате години, ако не и десетилетия от живота си? Вместо това трябва да помислите за сглобяема къща.

Сглобяемите къщи ви дават всякакви предимства и драстично ще подобрят цялостното ви удоволствие от новия ви дом. При сглобяемите къщи можете да персонализирате повечето аспекти, което прави възможно изграждането на дом. По този начин той е готов за нанасяне и никога няма да бъдете принудени да харчите допълнителни пари за ремонти и надстройки. И така, какво чакате? Сега е идеалният момент да се свържете с нашия персонал тук в EasyHouseBuild. Тук ще ви помогнем да реализирате мечтания си дом, всичко това без цялата работа и уреждане, които идват с традиционното купуване на жилище.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *