Ние сме фирма „Изи Хаус Билд“ ООД занимаваща се с производство и монтаж на сглобяеми къщи, контейнери и офиси.

Конкуренцията в този бранш е голяма, но нашият екип е изпълнен с професионално обучени, висококвалифицирани специалисти, за които ежедневните предизивикателства са поредният шанс да докажат своите възможности.

С времето доказахме, че водещите за нас приоритети са:

  • коректните отношения с нашите клиенти;
  • качественото обслужване;
  • високата удовлетвореност на клиентските желания и изисквания.

Нашите цени се образуват в зависимост от:

  • външните габаритни размери на конструкцията;
  • броя и вида на помещенията;
  • вида изолация;
  • вида външна облицовка;
  • вида подова настилка;
  • вида дограма;
  • и др – всичко допълнително, което заедно с другите материали необходими за създаването на желаният тип контейнер/къща/конструкция.

Ние можем да предложим различни степени на изпълнение, като понякога нашите клиенти имат предпочитанието да завършат сами визията на проекта – съответно цената във всички тези случаи ще бъде различна.

Всяка една конструкция може да бъде направена с различен дизайн или различно изпълнение което афектира и крайната стойност на проекта. Разположението също както вида и дизайна на конструкциите ни могат да се направят съобразно вашите идеи и изисквания.

Именно поради тази причина, както в уебсайта, така и в страниците ни в социалните медии, всеки един представен проект е примерен и няма цена, тъй като всеки един от тях може да се изготви по-различен начин според индивидуалните желания на клиента.

Разбира се, всички готови мостри намиращи се в нашите шоуруми/офиси имат цена и могат да се закупят във варианта, в който са или да се поръча нов изготвяйки се нова ценова оферта според Вашите изисквания. Затова ние винаги съветваме нашите клиенти ако имат възможност да посетят някой от нашите офиси/шоуруми, където могат да се запознаят с материалите които работим, да видите мостри и да докоснете и оцените качеството.

Ако нямате тази възможност свържете се с нашите колеги на телефон  (+359) 88 725 78 88, като заедно ще уточните всички подробности и ще получите реална цена отговаряща на Вашите нужди. Работим по персонализирани и индивидуални проекти.

Във всеки наш офис имаме проектант!

Той винаги може да Ви посъветва или да Ви ориентира как може да се изпълни даден проект по по-бюджетен начин или да ви предложи друго по-интересно изпълнение. Ако Вие имате идеи и план, ние можем да го осъществим. Ние ви препоръчваме да ни посетите и да се консултирате с нашите проектанти които ще Ви помогнат да изградите проект отговарящ на всички ваши изисквания!

След уточняване на подробностите се прави калкулация и Ви се изпраща неангажираща оферта с 3D визуализация.